6944538818 Λεωφόρος Μπάκερ Α.Τ. 2737, Φέρες, Έβρου virafarm1@gmail.com
hero image

 

ΒΗΡΑ ΦΑΡΜΑ 
Κτηνοτροφική Μονάδα Τυροκομικά προϊόντα, Φέρες Έβρου

 
     
 

Από το 2005, στις Φέρες του Έβρου, ο Χρήστος Καπούτσης, γεωργός και κτηνοτρόφος, διατηρεί μαζί με την οικογένεια του τυροκομείο με μια πλήρως ανεπτυγμένη και καινοτόμα καθετοποιημένη κτηνοτροφική μονάδα. Στην οικογενειακή αυτή επιχείρηση «ΒΗΡΑ ΦΑΡΜΑ» οι τρεις(3) από τους έξι (6) εργαζόμενους της, είναι απόφοιτοι της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Οι απασχολούμενοι στην κτηνοτροφικη μονάδα παράγουν και μεταποιούν γαλακτοκομικά προϊόντα (ποικιλίες τυριών, γιαούρτι, ρυζόγαλο κ.α)

 
     
     
 

τα οποία διανέμονται με το αυτοκινούμενο όχημα, σύγχρονων προδιαγραφών, στις λαϊκές αγορές Φερών και Αλεξανδρούπολης. 

Με υπευθυνότητα και σεβασμό στην φύση και στον άνθρωπο η οικογενειακή επιχείρηση ΒΗΡΑ ΦΑΡΜΑ  αναπτύσσεται διαρκώς με μεράκι και εντιμότητα, κερδίζει την εμπιστοσύνη των φίλων και των πελατών της που επιλέγουν να γεύονται τα εγγυημένα ντόπια, ποιοτικά και βιολογικα γαλακτοκομικά είδη.

 
 
 
 
 
   
     
  ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
 
     
 
Το όραμα μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την οικογενειακή μας επιχείρηση, τη "ΒΗΡΑ ΦΑΡΜΑ", ως ένα πρότυπο βιώσιμης γεωργίας και παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων. Μέσα από τη συνεχή καινοτομία και την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, στοχεύουμε στην παραγωγή υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων που θα προσφέρουν υγεία και γεύση στους καταναλωτές μας.
 
Παράλληλα, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με σεβασμό προς τη φύση και το περιβάλλον, προωθώντας τη βιωσιμότητα και την οικολογική ευαισθησία σε κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής μας. Με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αφοσίωσή μας, στοχεύουμε να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη και τη σχέση μας με τους πελάτες και την κοινότητα, προσφέροντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.
 
 
     
 
 
 
 
     
  ΒΗΡΑ ΦΑΡΜΑ


Γεύσεις που αγγίζουν την καρδιά, φροντίδα που αγγίζει την ψυχή.
 
 
     
 
 
     
 
Η παραγωγή μας γίνεται με το ίδιο μεράκι και αφοσίωση που θα είχαμε αν τα προϊόντα μας προοριζόταν για τη διατροφή των δικών μας παιδιών.
 
     
 
Κάθε καταναλωτής είναι σημαντικός για μας και επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που θα τον κάνει να αισθάνεται υπερήφανος για την επιλογή που έκανε.
 
 
 

 

 

Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με τα προϊόντα μας; 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ