6944538818 Λεωφόρος Μπάκερ Α.Τ. 2737, Φέρες, Έβρου virafarm1@gmail.com
 

ΒΗΡΑ ΦΑΡΜΑ 
Κτηνοτροφική Μονάδα Τυροκομικά προϊόντα, Φέρες Έβρου

Καλωσορίστε στη Βήρα Φάρμα, έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και ποιότητα.

Από το 2005, στις Φέρες του Έβρου, ο Χρήστος Καπούτσης, γεωργός και κτηνοτρόφος, διατηρεί μαζί με την οικογένεια του τυροκομείο με μια πλήρως ανεπτυγμένη και καινοτόμα καθετοποιημένη κτηνοτροφική μονάδα.

Με ρίζες βαθιά στην επεξεργασία γάλακτος και με δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο, στη Βήρα Φάρμα δεσμευόμαστε να παρέχουμε βιολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που θρέφουν το σώμα και την ψυχή. Από αυθεντικά τυριά που φέρνουν τη γεύση της εξοχής στο τραπέζι σας έως και παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα που αναβιώνουν παλιές γεύσεις, κάθε προϊόν μας είναι αποτέλεσμα μιας φροντίδας και μιας αγάπης που διαχρονικά διακρίνουν τη δουλειά μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα από μια ποικιλία προϊόντων, προσφέρουμε μια εκλεπτυσμένη επιλογή τυριών και άλλων τοπικών προϊόντων που διακρίνονται για την αυθεντική γεύση και την υψηλή διατροφική αξία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η παραγωγή μας

Η παραγωγή μας

γίνεται με το ίδιο μεράκι και αφοσίωση που θα είχαμε αν τα προϊόντα μας προοριζόταν για τη διατροφή των δικών μας παιδιών.

Κάθε καταναλωτής

Κάθε καταναλωτής

είναι σημαντικός για μας και επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που θα τον κάνει να αισθάνεται υπερήφανος για την επιλογή που έκανε.

Γεύσεις που απογειώνουν την εμπειρία σας!

Γεύσεις που απογειώνουν την εμπειρία σας!

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της φύσης με τα βιολογικά μας προϊόντα και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσης που θα σας κερδίσει με κάθε δοκιμή.